H5 pretty in pink, de week van de scheidsrechter

H5 pretty in pink, de week van de scheidsrechter

Vrijdagmiddag 6 oktober, het wedstrijdverslag van onze wedstrijd die we dezelfde avond tegen volley2b heren 1 moeten spelen, is af. De uitslag hebben we ook maar even ingevuld 4-0 winst. Tevens was de afspraak gemaakt dat het verslag al om 21:15 voorafgaand aan de wedstrijd gepubliceerd kon worden, want ja, we zijn zelfverzekerd, lekker en gewoon fantastisch.

En toen kregen we een e-mail waardoor wij in tranen zijn uitgebarsten:

Van: prinses Laurentien

Aan: info@volleybal-vcn.nl

Goedeavond prinsen van H5,

Door de drukke agenda prinses Laurentien, kan prinses Laurentien niet aanwezig zijn. Om jullie niet te laten zitten komt er een hele mooie prinses om jullie te begeleiden.

Heeel veel plezier en succes.

Tot snel!!

Nadat we de tranen uit onze ogen gewreven hadden en de realiteit tot ons was doorgedrongen zijn we eerst kritisch naar de e-mail gaan kijken.

Wij adviseren onze prinses toch een keertje op de F7 toets te drukken voordat je een gevoelige e-mail stuurt naar de roze prinsen van H5. Vooral omdat je vorig jaar een klein foutje had gemaakt met het inplannen van je fluitbeurt bij de roze ridders.

We adviseren je geen Neerlandicus te worden, maar dat is helemaal niet erg want we hebben er één in het team zitten en die ken ook geen Nederlandsch.

We hadden zelf al een appeltaart voor je gekocht, die we nu uit frustratie zelf op moesten eten.

Er is één ding waar we wel erg boos en verdrietig om geworden zijn: het e-mailadres info@volleybal-vcn.nl? Terwijl jij zeker wel ons mailadres hoort te kennen: opdatemeth5@hotmail.com!!!!

We vonden het wel tof dat je inderdaad een hele leuke spontane fluitprinses voor ons geregeld had die ons goed verzorgd heeft samen met haar lieftallige telprinsesjes, de score was inderdaad 4-0 winst voor de roze tijgers zoals we vooraf al verwacht hadden. We hebben wel het vermoeden dat de Nevobo-app helemaal de weg kwijt is. Er staat dat wij 3-2 gewonnen hebben terwijl de uitslag echt 4-0 was. Maar ja H1 dat zogenaamd thuiswedstrijden met 4-0 wint terwijl iedereen weet dat ze gewoon 2 keer met 3-2 hebben gewonnen.

Misschien moeten we maar een mailtje naar de nevobo sturen om de uitslagen te laten corrigeren (red: ja de tuchtcommissie van de nevobo heeft jullie gegevens wel), maar ja prinses Laurentien naar wie moeten we de mail sturen?

-opdatemeth5@nevobo.nl

-h1datthuistweekeermet4gewonnenheeftriektnaarfraude@nevobo.nl

-eenfabiannetjedoen@nevobo.nl

-opdatemeth5@hotmail.com

Hoe dan ook het volgende verslag hebben we besloten op een aantal andere onderwerpen in te gaan:

Het huwelijksaanzoek van Tonny (ja Maureen het gaat gebeuren)
We gaan een aantal teams beoordelen op hun volleybalskills ?.
Tot horens

Hertog Jan

P.S. ja prinses Laurentien ook wij hebben spelfauten in de tekst staan maar dat is om iedereen lekker scherp te houden, wij hebben dat zelf niet nodig omdat wij altijd al scherp zijn.

Bekijk alle nieuwsberichten