Goede doel voor VCN Bedrijventoernooi is bekend!

Goede doel voor VCN Bedrijventoernooi is bekend!

Eerder kondigden we al aan dat we met het VCN Bedrijventoernooi dit jaar iets méér willen doen door een goed doel te steunen. We vinden namelijk dat wij als vereniging ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. We hebben daarom gezocht naar een goed doel dat past bij VCN én uit de regio komt. We zijn erg blij bekend te kunnen maken dat dit gelukt is en dat de opbrengst van de loterij op het VCN Bedrijventoernooi in zijn geheel gaat naar Met Elkaar Voor Elkaar!

Met Elkaar Voor Elkaar is een stichting die vrijetijdsbesteding aanbiedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Met Elkaar Voor Elkaar is ontstaan in 2005 naar aanleiding van de eerste G-S sportdag die in Lekkerkerk plaatsvond. Vanaf dat moment zijn we met een mooie groep vrijwilligers van circa 50 personen, allemaal afkomstig uit de vriendenkring van oprichters Arjenne en Jan Timmer, méér gaan organiseren. De deelnemers aan onze activiteiten zijn afkomstig uit de Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Rotterdam-Alexander en Ommoord.

''We bezorgen met onze activiteiten honderden mensen veel lol én een goed gevoel. Enneh…. zelf beleven we er ook veel plezier aan! Daarvoor is Met Elkaar Voor Elkaar geheel afhankelijk van giften en donaties. Vandaar dat we het geweldig vinden dat het bedrijventoernooi van VCN onze stichting als goed doel heeft aangewezen!'' aldus Arjenne en Jan Timmer.

De activiteiten van Met Elkaar Voor Elkaar omvatten onder andere het G-Orkest, de G-voetbal bij VV Lekkerkerk, G-dans en de beroemde G-sportdag in Lekkerkerk waar veel bekende (ex-)topsporters komen helpen. Uiteraard heeft Met Elkaar Voor Elkaar nog veel meer activiteiten te bieden. Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op www.met-elkaar-voor-elkaar.nl/.

Bekijk alle nieuwsberichten