VCN gaat met zowel de Dames als de Heren de Eredivisie in

Volleybalvereniging Capelle Nieuwerkerk (VCN) gaat met zowel de Dames als de Heren de Eredivisie in

Volleybalvereniging Capelle Nieuwerkerk (VCN) is door de sportieve prestaties in een unieke situatie terecht gekomen. De sportgeschiedenis kent weinig voorbeelden van een vereniging waar zowel de heren als de dames tegelijkertijd naar de Eredivisie mogen promoveren.

Op de Algemene Ledenvergadering van maandag 18 mei is een sluitende begroting en een plan met de ambities voor de periode van 2020 t.m. 2024 gepresenteerd én goedgekeurd. Van de Nederlandse Volleybalbond ‘Nevobo’ zijn inmiddels ook de licenties ontvangen. Daarmee is de toetreding tot de Eredivisie met zowel de dames als de heren een feit.

De dames komen net als in de voorgaande jaren uit onder de naam Laudame Financials VCN Dames 1.
Voor het komende seizoen is er voor de heren een nieuwe hoofdsponsor gevonden: ComputerPlan uit Delft. Het herenteam speelt de competitie onder de naam ComputerPlan VCN H1.

In het nieuwe seizoen is handhaving van de positie binnen de Eredivisie één van de doelstellingen van de eerste teams van VCN.

Een prachtig resultaat dat mede mogelijk is gemaakt door het enthousiasme vanuit de leden en fans van VCN, het (lokale) bedrijfsleven, Rotterdam Topsport, Laudame Financials
( https://www.laudame.nl/ ) en ComputerPlan ( https://www.computerplan.nl/ )

Dit betekent dat er komend seizoen weer als vanouds elk weekend topwedstrijden op het programma staan in sporthal De Oostgaarde te Capelle aan den IJssel!

Bekijk alle nieuwsberichten