Laudame Financials VCN Dames 1 verliest eerste wedstrijd

Laudame Financials VCN Dames 1 verliest eerste wedstrijd

Afgelopen zaterdag werden de eerste wedstrijden gespeeld bij Volleybalvereniging VCN. Laudame Financials VCN Dames 1 speelde de eerste wedstrijd van dit seizoen tegen VoCASA Dames 1.

De wedstrijd begon wat wisselvallig en de stand ging gelijk op. De eindsprint werd ingezet door VCN en won de eerset set met 25-19. Set twee was overtuigender en er werd een sterkte service geleverd door VCN. VoCASA kon geen grip krijgen op het spel van Laudame Financials VCN Dames 1 en ook de tweede set werd gewonnen met 25-15.

De derde set begon VCN weer erg sterk, maar door een serviceserie van VoCASA was de voorsprong al snel weer gelijk getrokken. VCN kon helaas het verschil niet meer maken en verloor set drie met 20-25.

De vierde set was er al snel een grote achterstand voor VCN. De Dames van VCN wist deze achterstand wel weer bij te lopen het publiek ging weer achter VCN staan. Maar helaas ondanks de aanmoediging van het publiek ging ook de vierde set nipt verloren met 25-27. De vijfde set was ook nog erg spannend, maar weer was het VoCASA die er met de winst vandoor ging, de set werd met 14-16 verloren.

Aanstaande zaterdag 29 september speelt Laudame Financials VCN Dames 1 om 16.30 uur in Apeldoorn tegen SV Dynamo Dames 1.

Bekijk alle nieuwsberichten