Eerste verlies is een feit voor Laudame Financials VCN Dames 1

Eerste verlies is een feit voor Laudame Financials VCN Dames 1

Voordat we zaterdag ├╝berhaupt het veld hadden betreedt was de eerste doelstelling al mislukt. Met 10 auto's in de parkeergarage is niet erg handig, maar we zouden er dan wel voor zorgen dat de wedstrijd het waard was.
De eerste set begonnen we wat rommelig. We kwamen wel telkens een paar punten op voorsprong maar Utrecht wist constant weer het gat te dichten. Boven de twintig gingen zij over ons heen en won Utrecht de set met 25-22.

De tweede set is een set om snel te vergeten. We stonden al snel op een grote achterstand. De wissels brachten nog wel energie in het veld waardoor we nog een aantal mooie punten konden maken maar de achterstand was al te groot. Het werd 25-17 voor Utrecht.

Dan maar vechten om de komende sets te winnen en de wedstrijd om te draaien. We werden enthousiaster, we haalden meer ballen van de grond en gingen vechten voor elk punt. Hiermee ging het gelijk op tot boven de twintig, kwamen we zelfs nog op setpoint maar was het uiteindelijk Utrecht die het wist af te maken.

Het eerste verlies van het seizoen is een feit. Deze week gaan we weer hard trainen om zaterdag scherp te zijn bij het eerste fluitsignaal in de thuiswedstrijd tegen Donitas! Zien wij jullie dan?

Bekijk alle nieuwsberichten