Laudame Financials VCN dames 1 nog steeds ongeslagen!

Laudame Financials VCN dames 1 nog steeds ongeslagen!

Zaterdag 5 oktober was de eerste uitwedstrijd van Laudame Financials VCN Dames 1! Ze mochten afreizen naar Nijmegen om het tegen Vocasa dames 1 op te nemen. Dit zou wel eens een wedstrijd kunnen zijn die niet binnen een uurtje geklaard was.

Toen om 17.00 uur het eerste fluitsignaal ging was het gelijk duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd waren.

Het ging lang gelijk op, maar na de 20 trok Laudame Financiels VCN Dames 1 aan het langste eind en eindigde een spannende set met 24-26.

Na de kantwisseling begonnen de dames uit Capelle iets slordiger dan de eerste set, met veel gepriegel en een paar gekke keuzes van de scheidsrechter kwamen de teams toch weer gelijk op 20-20. Na een sterke service serie van VoCASA wonnen zij deze set met 25-22.

Met een tussenstand van 1-1 waren beide teams gebrand om te winnen. Anne Swart kwam erin voor Dominique van der Lee en pakte ook lekker haar punten mee! Beide teams gingen er weer vol tegen aan, waarbij met voeten werd uitgedekt en set-ups vier keer werden gespeeld, letterlijk alles kon vandaag. Na lange spannende rally's in de slot fase van de set, wist Rosa van Agteren het met een touché bal af te maken! De set ging daarmee met 22-25 naar Laudame Financials VCN Dames 1.

VoCASA probeerde in deze set nog alles op alles te zetten om de winst in Nijmegen te houden. Na een kleine voorsprong voor VoCASA in het begin van de set, spatte hun droom kapot! Met een set stand 12-25 was de wedstrijd beslist en neemt Laudame Financials VCN Dames 1 3 punten mee naar huis. En blijft daarmee koploper in de Topdivisie!

Volgende week spelen we thuis in Oostgaarde om 15.30 uur tegen SV Dynamo Apeldoorn Dames 1!

Bekijk alle nieuwsberichten