Laudame Financials Dames 1 wint met 3-0 in eigen huis

Laudame Financials Dames 1 wint met 3-0 in eigen huis

Na een succesvolle bekerronde stond er afgelopen zaterdag weer een competitie wedstrijd tegen Sudosa-Desto D1 op het programma. 

De eerste set gingen we vloeiend van start. Door de stabiele pass konden de aanvalsters goed benut worden. Een goede afwisseling in de aanval en een lage foutenlast zette ons op een voorsprong. Tegen het einde van de set wisten de meiden aan de overkant hun spel te verbeteren en meer druk te zetten. Met meer foutenlast in ons eigen spel kwamen ze terug tot in de big points. Dit maakte het einde van de set nog spannend maakte maar wij trokken de set naar ons toe met 26-24. 

Close call dus de volgende set volle bak van start! Er werd vanuit beide kanten goed spel laten zien en het ging een lange tijd gelijk op. Met een goede serviceserie en de aanvalsdruk liepen we een aantal punten uit. Opvolgende met een aantal killblocks op onze rechtkant wisten we de set netjes uit te spelen en wonnen we met 25-22.

Op naar de derde set! Deze set hadden we wat moeite met de verdediging en het scoren van de bal. De meiden van Sudosa vochten voor elke bal wat zorgde voor lange rally's. Het liep lang gelijk op en wederom werden de big points erg spannend. We wisten geduldig spelen en wonnen ook deze set met 26-24.

Met deze 3-0 winst staan we één punt achter de koploper Voltena Dames 1. Aanstaande zaterdag gaan we strijden tegen deze meiden om 19.00 in Werkendam. We kunnen uw aanmoediging hard gebruiken dus tot dan!

Bekijk alle nieuwsberichten