Dames 6 ondanks energie toch winst

Dames 6 ondanks energie toch winst

Zaterdag 15 december hebben we met 0-4 gewonnen tegen Sliedrecht Sport Dames 8. Het was om 9 uur 's avonds dus hadden we al niet zoveel energie.

De eerste set moesten we eventjes opwarmen en wakker worden. We liepen aan het begin gelijk op, maar later maakte we de set mooi af met korte rally's. We sloten deze set af met 12-25

De tweede set was erg kort, maar krachtig. Lieke begon al met een geweldige serviceserie van 13 punten waardoor we al op 0-13 kwamen te staan. Deze serie werd jammer genoeg door een foutje van ons onderbroken. Vervolgens wist Linde het over te nemen en heeft ze de set uitgeserveerd. Eindstand was 1-25 (ja je leest het goed, geen typefout!)

De derde set waren we een beetje ingekakt door de makkelijke en simpele set ervoor. Hierdoor liepen we aan het begin gelijk op en rond de 19 punten konden we ze achterlaten. Uiteindelijk wonnen we de set met 19-25.

De vierde set was een set waarin we weer ons konden herpakken en de wedstrijd goed afsluiten! We hebben deze set met 9-25 gewonnen en was dit een mooie laatste wedstrijd van het jaar.

Zaterdag 13 januari hebben we thuis een wedstrijd tegen Volley Zuid Dames 5 en is de dresscode, shirt met tekst!
Bekijk alle nieuwsberichten