Sterrenensemble D6 tegen Volley-zuid

Sterrenensemble D6 tegen Volley-zuid

Het is 13 januari en na vorige week een ticket voor de halve finales van de nojk in de wacht gesleept te hebben mocht het sterrenensemble dat Dames 6 heet het weer in de competitie laten zien.

Al voor de wedstrijd ging het over de jurken en het optutten voor het gala, waar meerdere stylisten en visagisten voor waren opgetrommeld. Kosten nog moeite werden gespaard omdat Dames 6 vier individuele en een teamnominatie in de wacht had gesleept. En dan hebben we het nog niet gehad over de interactieve award, die een groep aan de snapchat/insta/facebook-gefuseerde tieners natuurlijk met overmacht had gewonnen als ze mee hadden gedaan. Maar goed, die oude mensen uit Dames 2 mogen nu ook denken dat ze nog hip en bij de tijd zijn.

Maar ja dit is een wedstrijdverslag en dan moet er ook nog wat over de wedstrijd staan.
In een verder lege hal mochten we aantreden tegen Volley Zuid. De vorige keer dat we daar tegen speelden hadden ze bijna een set gepakt dus waren we op onze hoede. We begonnen niet geweldig, maar namen toch het initiatief. De servicedruk die we neerlegden was vanaf het eerste punt teveel voor onze opponent.
Eigenlijk was dit het beeld van de complete wedstrijd. Door de stille zaal en de matige wedstrijd zijn er zelfs nog enkele supporters in slaap gevallen op de tribune. Toen die uiteindelijk wakker werden stond er een nette 4-0 ( 25-16, 25-17, 25-13, 25-11) overwinning op het bord.

En toen het feestje met oogverblindend mooie jurken, sneakers, Lieke So als talent van het jaar en nog wat stiekeme drankjes.
#Rensweg

Bekijk alle nieuwsberichten