Dames 6 wint 4-0 van Wik Groot-Ammers D4

D6 wint 4-0 van Wik Groot-Ammers D4

Op zaterdag 25 november is dames 6 erin geslaagd om haar status als ongeslagen team te behouden.
Nadat we in de vorige wedstrijd tegen SNA D1 een punt hadden laten liggen, waren we vastbesloten om niet nog meer punten te laten liggen. VC Wik stond 6e op de lijst, wij tweede, dus dachten we wel een grote kans te hebben op winst, maar wisten wel dat er hoogstwaarschijnlijk een tegenstand geboden zou worden.

De wedstrijd begon goed, ook al was een van onze twee middens Elsbeth een hele week ziek geweest, maar gelukkig hadden we Lisa F als reserve midden. Door een aardige servicedruk en een hoog scoringspercentage, voornamelijk over het midden omdat de pass goed lag, hebben we de eerste set met 25-14 gewonnen.

De tweede set was een replica van de eerste set. Door zelf een stabiel spel te behouden, op een paar momenten na, wonnen we ook de tweede set met 25-16.

In de derde set merkte je dat Wik geen tegenstand kon bieden tegen onze aanval, wat resulteerde in momenten dat ze zelfs in lachen uitbarstten omdat ze het niet onder controle konden krijgen. Dit gaf ons ook meteen een kick, en met een vergelijkbare stand als in de eerste en tweede set wonnen we ook de derde set met 25-17.

In de laatste set ging het in het begin mis. Wik begon erg slim te spelen en we kregen de pass niet goed onder controle. Er werd veel tegen en in het net geslagen en we kwamen 6 punten achter te liggen. Nadat we ons eigen spelletje weer onder controle hadden gekregen en we weer druk op de tegenstander hadden gelegd wonnen we de laatste set met 25-16.

Volgende week, 2 december, spelen we uit tegen RVC/Libanon ’50 DS 4. Zij staan momenteel eerste in de poule, wel met een wedstrijd meer dan wij, en we verwachten dat dit een spannende wedstrijd gaat worden waarbij we alles op alles gaan zetten om te winnen!

Bekijk alle nieuwsberichten

 • Add to Phrasebook
   
  • No wordlists for Automatic detection -> Dutch...
    
  • Create a new wordlist...
 • Copy
 • Add to Phrasebook
   
  • No wordlists for Automatic detection -> Dutch...
    
  • Create a new wordlist...
 • Copy