Dames 3: Anita Meyer maakt alles goed!

Dames 3: Anita Meyer maakt alles goed!

Op zaterdag 2 december mochten we naar Berg Ambacht. Dit was een feestje want voor ons is dit een soort van thuiswedstrijd in deze Verweggistan poule. Helaas zijn we zonder Joyce vertrokken, zij was ziek onder de dekens gekropen. Met Tuana’s gekneusde ribben gaat het een stuk beter en gelukkig was ze weer van de partij. Zelfs Femke zat weer voor het eerst in tenue op de bank.

Al leken de kaarten al geschud en was de prognose voor ons positief, was dit niet wat we voor elkaar konden krijgen in de wedstrijd. We begonnen niet scherp en stonden in de pass behoorlijk onder druk. Bij vlagen lieten we leuke dingen zien, maar dit was helaas niet goed genoeg. Ook stond Ed Sheeran vandaag voor de verandering in sporthal de Waard op de bok i.p.v. in de Ziggo Dome. Dit was geen succes, lekker blijven zingen Ed! Het leek Nederland-Portugal wel met al die gele kaarten die ons om de oren vlogen.

Maar niet alles lag aan hem, we waren zoals ik al zij gewoon niet goed en kregen de pass niet onder controle.

Gelukkig heeft onze Anita Meyer de pijn na de wedstrijd (4-0) kunnen verzachten en hebben we zelfs een showtje gekregen van Maarteke. Mochten jullie dit eens mee willen maken, zijn we 13 januari te vinden in de Get Back ;).
Bekijk alle nieuwsberichten