Artikel Laudame financials

Artikel Laudame financials

Laudame Financials VCN D1 is ijzersterk in de eredivisie gestart. Tot nu toe worden de fans vaak getrakteerd op een overwinning en staan ze op een mooie 5e plek. Wat een prestatie!

Dit succes van Laudame Financials VCN D1 is niet mogelijk zonder de jarenlange steun van Laudame Financials. Na 4 jaar als hoofdsponsor is Laudame Financials niet meer weg te denken bij ons eerste damesteam en daar zijn we Laudame enorm dankbaar voor. Voor wie Laudame nog niet kent stellen we het bedrijf graag nog even voor:

Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen. De belangrijkste vaardigheid van Laudame is hun inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van de opdrachtgevers. Dat kan dankzij hun achtergrond in finance en door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces. Zo realiseert Laudame de perfecte match.

De professionals staan bij Laudame altijd centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken. De intrinsieke motivatie en vakkundigheid van de ‘Laudamers’ maakt dat ze in elke opdracht meer bereiken dan puur het vervullen van de opdracht. Laudame is trots dat opdrachtgevers de pay-off ‘Finance Professionals met het DNA van beter’ herkennen en vertrouwen op de verbeteringsgerichtheid, verantwoordelijkheid en intrinsieke motivatie van hun mensen.

Laudame is altijd op zoek naar verbeteringsgerichte financials voor het eigen team. Ben of ken jij die financial? Stephanie Kosten komt graag met je in contact via skosten@laudame.nl of bel haar via 06 – 31 99 18 83.

De kwaliteiten die Laudame zo’n excellente zakelijke dienstverlener maakt, staan bij VCN ook centraal. Wij als sporters en club focussen ons op alle facetten zoals samenwerking, resultaten en analyses om de prestaties op en rondom het volleybalveld te verbeteren. Dit heeft mede geresulteerd in het prachtige resultaat dat zowel de dames als de heren op het hoogste niveau, in de Eredivisie, spelen. Daaronder staat nu een mooie dames- en heren lijn in de jeugd waar VCN ontzettend trots op is. Laudame, bedankt voor de samenwerking en steun van de afgelopen jaren. We kijken uit naar de toekomstige samenwerking!

Bekijk alle nieuwsberichten