Drie punten binnen voor Laudame Financials Dames 1!

Drie punten binnen voor Laudame Financials Dames 1!

Na het zure verlies van vorige week waren we vandaag van plan om te gaan winnen. Veracles uit Groningen stond op het programma! Tessa en Juliette zijn helaas nog geblesseerd, waardoor we niet veel wissels hadden op de buitenkant. Gelukkig deed servicekanon Lieke mee. Bijna miste we nog een paar speelsters. Anouk kwam bijna de wedstrijdvoorspreking niet levend door en Do en Marijke hadden een fatale botsing in het veld bij het eerste punt. Weer bijna drie mensen minder.

De eerste set begonnen we met Anouk, Maureen, Do, Laura, Lisa, Marjolein en Marijke. Een goed begin was het helaas niet. We maakten fout op fout en keken al snel tegen een enorme achterstand aan. Mede dankzij Rosa en Marjolein kwamen we op een gegeven moment weer in ons eigen spel, maar helaas was de achterstand te groot en verloren we de set met 23-25.

De tweede set moest het echt beter. En het ging gelukkig ook beter. Veracles verdedigde veel, maar deze set kregen we wel de ballen op de grond. We wonnen overtuigend met 25-11. De derde set ging het tot het einde gelijk op, maar boven de twintig waren wij beter en wonnen de set met 25-22. De vierde set wonnen we makkelijk, mede dankzij de goede services van Lieke. We wonnen de set met 25-6!

Volgende week moeten we tegen de nummer 1, Utrecht. Uit hebben we 3-0 verloren en dus hebben we wel wat goed te maken! Kom allemaal kijken in de Oostgaarde om 19.30 uur!

Bekijk alle nieuwsberichten