Laudame Financials/VCN Dames 1 wint weer met 3-0!

Laudame Financials VCN Dames 1 wint weer met 3-0!

Afgelopen zaterdag kwam PDK Huizen Dames 1 op bezoek bij Laudame Financials VCN Dames 1. Na een spannend wedstrijd waar Maatwerkers VCN Heren 1 kampioen werd moest het veld nog even champagne vrij gemaakt worden voor deze wedstrijd van Laudame Financials VCN Dames 1 tegen PDK Huizen Dames 1.

De eerste set werd begonnen met Dagmar Baars, Marjolein Verhaaf, Dominique van der Lee, Tessa de Boer, Maureen Weernekers, Anne Swart en Bjorna Gras. De set begon een beetje moeizaam, maar gelukkig werd er aan de kant van PDK Huizen veel fouten gemaakt waar VCN van profiteerde. Door een mooie serviceserie van Dagmar Baars was er halverwege de set een grote voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven. De eerste set werd gewonnen met 25-19. 

Ook de tweede set was er een goede serviceserie, dit keer van Maureen Weernekers. Aanvallend werd er veel gescoord en de tweede set werd gewonnen met 25-16, dus een 2-0 voorsprong voor Laudame Financials VCN Dames 1. De derde set was het weer VCN die de voorsprong pakte en niet meer weggaf, deze set werd gewonnen met 25-20!

Weer een mooie en overtuigende 3-0 overwinning voor Laudame Financials VCN Dames 1. Aanstaande zaterdag spelen ze de inhaalwedstrijd tegen SV Dynamo Dames 1 om 15.00 uur in Sporthal Oostgaarde. 

Bekijk alle nieuwsberichten