20 jaar Laudame Financials!

20 jaar Laudame Financials!

Het is eindelijk zo ver, na grondig overleg, onder strike corona-regels en  regelmatig sneltesten kan Laudame Financials Dames 1 haar debuut gaat maken in de eredivisie. Daarom is het tijd om de hoofdsponsor even in het zonnetje te zetten, namelijk Laudame Financials! Laudame Financials maakt het inmiddels al jaren mogelijk voor DS 1 om zich te kunnen verbeteren en ontwikkelen en is inmiddels een trouwe sponsor en daar zijn we hen erg dankbaar voor. Naast financiële ondersteuning werken we samen aan marketing gerelateerde plannen om VCN nog meer op de kaart te zetten. Laudame, ontzettend bedankt! 

20 jaar Laudame Financials

Ook voor Laudame zou het een bijzonder jaar worden in verband met het twintigjarige jubileum. Laudame Financials is een bedrijf dat hoogopgeleide interim finance professionals levert aan een brede groep van gerenommeerde ondernemingen en organisaties. Daarnaast werven ze financiële professionals voor vaste functies bij opdrachtgevers.

Op 16 maart 2000 was oprichting van Interim Financials B.V en vanaf het begin stond de kandidaat centraal: als ik die kandidaat zou zijn, welke baan zou me dan interessant lijken? Met één cruciale voorwaarde: de kandidaat moet goed zijn. Want wie goed is, heeft altijd werk’. 

Recent heeft Laudame hun 20 jarige jubileum gevierd en ook de afgelopen jaren heeft het bedrijf een mooie ontwikkeling doorgemaakt. De kernwaarden van Laudame: intrinsieke motivatie, verantwoordelijkheid en verbeteringsgerichtheid, passen goed bij de mentaliteit van Dames 1. Naast de continue focus op kwaliteit is de teamspirit een belangrijk onderdeel van het succes van Laudame. Met elkaar blijven groeien, ontwikkelen en successen delen is een mooie motto waar wij als VCN ons graag bij aansluiten. 

Bekijk alle nieuwsberichten