2-3 verlies voor Laudame Finanials/VCN Dames 1

2-3 verlies voor Laudame Finanials/VCN Dames 1

Met een heerlijk weertje, van een graadje of 20, reisde afgelopen zaterdag Laudame Financials/VCN Dames 1 af naar Omnisport Apeldoorn. Klaar om te strijden & revanche te pakken van de week daarvoor waarbij VCN 1-3 verloor. Ivo Munter kon moeilijk door zijn ontstoken ogen kijken, dus Art Kramer mocht zaterdag zijn shine pakken als coach.

De eerste set begon Laudame Financials VCN Dames 1 sterk. Zij hadden alles onder controle en voerde de taken die ze besproken hadden goed uit. De set was voor VCN & wonnen deze met 21-25.

Nu was het de bedoeling dit vast te houden. In set 2 liepen het dan ook gelijk op, maar uiteindelijk trok Dynamo aan t langste eind met 25-19.

Set 3 begon Laudame Financials VCN Dames 1 goed. Zo goed, dat ze een voorsprong hadden van 14-21. Helaas was dit van korte duur. Scoren ging moeizaam, waardoor Dynamo steeds dichterbij kwam. Set 3 was dan ook voor Dynamo met een setstand van 26-24.

Ook weer in set 4 begon VCN sterk met weer een voorsprong. Ze waren vastberaden om dit zeker niet nog een keer weg te geven. Maar toch werd het wel weer aardig spannend. Met een setstand van 23-25 was deze set voor Laudame Financials VCN Dames 1.

Met een goede vechtlust begonnen de dames van VCN aan set 5, alles of niets. Na de wissel van 5-8 voor VCN maakten ze een grotere voorsprong, door de vele foutservices van Dynamo & een sterk verdedigend team aan de kant van VCN stond het zo 6-12. Helaas gingen de dames van VCN de mist weer in & lieten ze Dynamo dichterbij komen. Spannend was het zeker wel.. Maar uiteindelijk ging Dynamo er met de winst vandoor (18-16).

Laudame Financials VCN Dames 1 vergeet deze wedstrijd graag en gaan met een goede moed weer op naar de volgende wedstrijd. Op 14 april, Super Saterday, speelt Laudame Financials VCN Dames 1 om 20:00 tegen de kampioen Apollo Dames 1. Dit is de laatste thuiswedstrijd; dit belooft een feestje te worden dus komt allen!

Bekijk alle nieuwsberichten