Informatie & aanmelden voor Finale Nationale Beker!

Foto gemaakt door Pim Waslander

Zondag 16 februari 2020

Omcirkel zondag 16 februari 2020 maar alvast met rood in de agenda want dan speelt Laudame Financials VCN Dames 1 de FINALE van de Nationale Beker tegen Sliedrecht Sport Dames 1!
Wij hebben er onwijs veel zin in om er samen met jou een onvergetelijke dag van te maken.

Tickets met VCN korting

VCN krijgt korting op de tickets voor de Finale! Dus wil jij korting? Koop dan je tickets met de VCN code BEKERLAUDAME op https://pos.cmtickets.com/laudamebeker2020/step1

Busreis

Ga je met de bus mee naar Den Bosch (alleen mogelijk als je gereserveerd en betaald hebt)? Let dan op: de bus vertrekt uiterlijk 12:00 uur vanaf sporthal de Oostgaarde. Het adres is Dakotaweg 261 te Capelle a/d IJssel.

Het vertrektijdstip terug naar de Oostgaarde hangt af van het verloop van de wedstrijd. We verwachten nu dat dit rond 19:00 uur gaat zijn. Als organisatie zorgen we er uiteraard voor dat iedereen in de bus zit voordat we vertrekken!

Sjaals

Heb je ook een sjaals besteld? Deze worden in Den Bosch of voor vertrek in Sporthal Oostgaarde uitgedeeld. De organisatie zorgt ervoor dat zij zichtbaar is op locatie, zodat je hier je bestelde sjaals kunt ophalen.

Overige informatie en bereikbaarheid

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de bereikbaarheid van de locatie kun je terecht op https://www.volleybal.nl/bekerfinale2020.

Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen? Mail dan naar sponsor@volleybal-vcn.nl.

Bekijk hier de prijzen:

  • Los ticket volwassenen €7,50 --> Alleen met bovenstaande kortingscode op: https://pos.cmtickets.com/laudamebeker2020/step1
  • Los ticket kinderen (< 12 jaar) €5 --> Alleen met bovenstaande kortingscode op: https://pos.cmtickets.com/laudamebeker2020/step1
  • Losse VCN sjaal €10,-
  • Losse busreis €10,- (NIET MEER MOGELIJK)
  • Ticket volwassenen + VCN sjaal €15  (NIET MEER MOGELIJK)
  • Ticket kinderen + VCN sjaal €12,50 (NIET MEER MOGELIJK)
  • CombiDeal volwassenen (ticket + sjaal + bus) €25  (NIET MEER MOGELIJK)
  • CombiDeal kinderen (ticket + sjaal + bus) €22,50 (NIET MEER MOGELIJK)

Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn stuur dan een mail naar sponsor@volleybal-vcn.nl

LET OP: Hou je (SPAM) mail in de gaten voor verdere informatie!