Super Saturday

Super Saturday

Het is alweer tijd voor de tweede Super Saturday van het seizoen! VCN Heren 1 en Laudame Financials VCN Dames 1 hebben een sterke start van het seizoen achter de rug en staan beiden tweede. Een prachtige prestatie natuurlijk en met jouw support kunnen we deze mooie lijn doorzetten. Kom op 16 november dus genieten van topvolleybal in de Oostgaarde! 

Om 17:00 uur speelt Laudame Financials VCN Dames 1 tegen Prima Donna Kaas uit Huizen. Een team dat grote ambities heeft maar het seizoen minder sterk gestart is. Zij zullen er echter alles aan willen doen om de weg omhoog in te zetten; bij onze dames mag dus geen sprake zijn van onderschatting!

Vervolgens neemt VCN Heren 1 het om 19:30 uur op tegen Webton Hengelo. De gasten zijn al jaren een vaste waarde in de bovenste regionen van de Topdivisie maar afgelopen seizoen wisten onze mannen ze af te troeven in de strijd om plek 5. Dat betekent ongetwijfeld dat Hengelo op revanche uit is. Alle ingrediënten zijn dus weer aanwezig voor een Super Saturday vol volleybalspektakel!

Naast spectaculaire wedstrijden is er uiteraard weer een overheerlijk buffet voor alle sponsoren.
Daarnaast komt Braxzz langs om je te laten proeven van hun overheerlijke biertjes! Braxzz is een nieuwe brouwerij die bekend staat om hun non-alcoholische biertjes; iets dat dus mooi aansluit bij onze topsportambities!

Wedstrijden 16 november 2019

14:15 uur
VCN Heren 2 - Gemini-Kangeroes HS 1
VCN Dames 3 - Spivo DS 1
VCN Dames 4 - Voltena DS 2

17.00 uur
Laudame Financials VCN Dames 1 - Prima Donna Kaas Huizen DS 1
VCN Dames 2 - Bende Services Thor DS 1

19.30 uur
VCN Heren 1 - Webton Hengelo HS 1

Bekijk alle aankomende evenementen